En Jordisk, Botanisk Diy Detoxmaske Til Frisk Forårss Skin

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Når du tænker forår, kommer blomsterblomster, summende fugle og bier og de første springe af varm luft til at tænke på. Ligesom et nyt år er den nye start af vernal season en ideel tid til detox. Efter en lang vinter med slathering på tunge cremer for at bekæmpe tørhed, er det tid til at slippe af med nogen overbelastning i din hud; du kan lige så godt rense alle giftige skønhedsprodukter, mens du er på det.

credit: Voyagerix / iStock / GettyImages

For en helt naturlig fjeder detox ansigtsmaske, se til jord-bentonit ler, afledt af vulkansk aske, har negative ioner, der magnetiserer urenheder som toksiner og bakterier, som bærer en positiv ladning. Det vil endda gøre dit ansigt føles som det pulserende, så du ved, at det virker. Udnyt en plantekraft fra botaniske stoffer. Ifølge Rachael Pontillo er en licenseret æstetiker og holistisk hudplejepædagog fra Philadelphia, mælkebøtte og matcha (en koncentreret form for grøn te fra den eviggrønne busk-camellia sinensis) begge kendt for deres afgiftende egenskaber. En lille rosewater og aloe vera lugter som huden virker overarbejde i renseprocessen. Alvorligt, denne maske er så god for dig, det lyder næsten som noget af en juicemenu.

Sådan slår du det op og bærer det. Tip : Brug ikke en metalskål eller en ske grøn tepulver

  • 1 tsk rosevater
  • 1 tsk aloe vera gel
  • Instruktioner
  • Brygger mælkebønsrødte. Sæt 1 spiseskefad og lad det køle af. Drikk resten bare for godt mål. (FYI: Det smager dejligt honningagtigt.)
  • I en lille skål kombineres bentonit ler og matcha pulver med en træske. Vrind sammen den afkølede mælkebøtte rod te og rosenvand, og tilsæt derefter det til pulveret. Tilsæt aloe vera gel, enten fra en flaske eller lige fra en aloe leaf. Bland alle ingredienser i en glat pasta.

Påfør på dit rene ansigt, undgå øjenområdet og læberne. Lad være på i mere end 10 til 15 minutter.

  1. Skyl af med lunkent vand og en vaskeklud. Følg straks op med en fugtighedscreme eller ansigtsolie efter eget valg.
  2. Så frisk!
Pin