Kan Du Erstatte Bulgur Med Byg?

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Bulgur kommer fra dampede, tørrede og knuste hvedekerner, der er formet i grove, mellemstore og fine teksturer. Byg kommer derimod i forskellige former, fra højt forarbejdet perlebyg, der har klanen fjernet og er dampet og poleret til skrogbyg, der kun har fjernet den ydre huske. Udskift byg til bulgur i et 1 til 1 forhold, og vælg hvilken type byg afhængigt af hvad du planlægger at lave mad.

kredit: Jupiterimages / Comstock / Getty Images Hulled er knap lysebrun og ernæringsfuld.

Tabbouleh Salat

Bulgur er i en hvilken som helst af sine grinder den vigtigste ingrediens i tabbouleh, en mellemøstlig salat lavet med masser af persille og kombinationer af hakkede tomater, løg, mynte, olivenolie og citronsaft. Med sin lette tekstur erstatter perlebygningen tættest for bulgur i tabbouleh. Knuste eller jordede barleys, kendt som skotsk byg eller byggryn, også parret godt sammen med tabbouleh-ingredienser og giver salaten en mere lækker tekstur.

Hjertesupper

Bulgur's mellemøstlige rødder vises i tunisisk fava-bønnesuppe og dens popularitet i Italien viser i den klassiske sicilianske grøntsagssuppe lavet med rødbeder eller grønt greens. Også perlebyg anvendes ofte i supper, oftest i svampe, oksekøds- og bygesuppe. Som med tabbouleh salat kan du erstatte mere sure bygstykker i en hjertelig suppe, så længe du ikke har noget imod en mere seig tekstur til hver bid.

Hovedkurser

Pilafs, risotto, vegetariske burgere og oksekød og kødboller er alle muligheder med enten bulgur eller byg. Du ofrer ægthed, når du laver en skål som kibbeh, en mellemøstlig kødkage, når du bruger perlebyg i stedet for bulgur, men tekstur og smag ændres ikke for meget. Skrog og skotsk byg er ikke så vellykkede i hovedretter, fordi deres mere sejede teksturer kan være overvældende for nogle mennesker.

Madlavning

Bulgur og byg har meget forskellige madlavningstider. Bulgur koger på kun 10 til 20 minutter afhængigt af sliben og giver ca. 3 3/4 kopper kogt korn til hver kop ubehandlet. Perlebyg koger om cirka 20 minutter og giver dig 3 kopper kogt byg til 1 kop ubehandlet. Og mindre forarbejdet byg, afhængigt af typen, koger i 45 til 60 minutter og giver 3 1/2 til 4 kopper kogte korn til 1 kop ubehandlet.

Pin