Sådan Laver Du Banan Shampoo

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Bananer er et must til din morgen rutine, og ikke kun for det spark, de tilføjer til din smoothie. Bananer er et naturligt fugtighedsmiddel - de hjælper med at bevare fugt - og vil nærme og forsigtigt rense håret. En bananbehandling vil virke for alle hårtyper, især tørre, beskadigede eller skrøbelige låse. Tag en ekstra banan efter morgenmaden og pisk op noget hjemmelavet banans shampoo.

kredit: sarahdoow / iStock / GettyImages Sådan laver du banan shampoo

[things_needed_1]

Placer banan i en skål og brug en gaffel til mash det helt op. Brug en moden banan til de bedste resultater.

Hæld 1 spiseskefuld kokosolie og 1 spiseskefuld honning i skålen. Brug en ske til at blande dem grundigt med bananen. Kokosolie vil tiltrække urenheder, mens der ydes ekstra fugt. Honning, som banan, er en naturlig fugtighedscreme.

Anbring et håndklæde over dine skuldre for at beskytte dit tøj. Coat dit tørre hår med shampooen fra rod til spids.

Træk på en badekåbe for at holde shampooen på plads, mens den synker ind. Koncentrer i midterlængden til enderne for at undgå at veje ned i dine rødder. Lad det stå i dit hår i fem minutter, og skyll helt med lunkent vand.

Arbejd en kvart størrelse af din almindelige shampoo i hårets rod. Skyl det gennem hårets længder for at fjerne enhver opbygning fra den hjemmelavede shampoo. Brug en letvægts shampoo for at undgå at fjerne dit hår fra bananens konditionsfordele.

Tips

Hvis du vil bruge blandingen som en dyb konditioneringsbehandling, drej en tørretumbler over badeværelset på lav varme i tre minutter for at hjælpe med at synke i.

Pin