Versace Er En Italiensk Modemærke, Der Blev Grundlagt Af Gianni Versace I 1978. Det Er Kendt For Fremstilling Af High-End Håndtasker, Der Ofte Koster Mere End $ 1.000 . Hvis Du Leder Efter En Versace Handbag Online Eller Fra En Forhandler, Der Ikke Er Officielt Versace Og Har Fundet En Aftale, Der Synes For Godt Til At Være Sandt, Kan Du Se På En Knockoff. Se Efter Bestemte Egenskaber For At Sikre, At Håndtasken Du Er Interesseret I, Er En Autentisk Versace.

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Trin 1

Sammenlign prisen på posen med prisen på originale versaces fra en detailhandel. Vær forsigtig med en usædvanlig lav pris, da det sandsynligvis er en indikator for, at posen er en knockoff.

Trin 2

Kontroller tags på posen. Officielle tags er knyttet med en sort streng til alle autentiske Versace håndtasker. Taggene er lavet af ultrafine karton og er ofte sorte og guld med en rektangulær eller firkantet form. Versace-logoet findes også på mærket med en præget tekstur.

Trin 3

Åbn taggen for at finde et hvidt stykke papir. Papiret er ægthedscertifikatet og indeholder sort tekst. Hvis den taske, du kigger på, ikke har dette, så er det en falsk.

Trin 4

Se efter et metalstempel, der har ordet "Versace" trykt ind i metalet nær snaps, knapper og accenter. Snapet skal også være stramt passende, da en løs snap kan fortælle en knockoff.

Trin 5

Se i foringen af ​​posen til Versace-etiketten, som skal syes godt. Løs søm kan også indikere et forsøg på falsk.

Trin 6

Kontroller posens materiale. Versace håndtasker er ofte lavet af suede, python hud, struds og krokodille hud. At identificere disse materialer fra billigere og mere gennemsnitlige materialer kan tage mere forskning og ekspertise, som mange kan forekomme ens.

Trin 7

Kontroller for autentiske emballager og klistermærker. En autentisk taske kommer i emballage med to separate klistermærker - en med italiensk skrivning på den, der blev afsendt fra Italien og en med engelsk skrift fra en amerikansk forhandler.

Pin