Hvad Er En Frisyre, Der Er God Til Lange Mænd?

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

credit: Chalabala / iStock / GettyImages Hvad frisure er godt for lange mænd

[caption id = "WhatHairstyleIsGoodforTallMen1" align = "alignnone" width = "400"]

[/ caption]

Struktureret Top

En spiky frisure vil tilføje tommer til en allerede høj mand. En frisure, der ikke tilføjer for meget højde passer til en højere mand som en tekstureret top med kortere hår på siderne og bagsiden af ​​hovedet. Medium hår stilarter, der falder til øjenbryn eller ører og ikke sidde fladt mod hovedet komplementere høje mænd.

[caption id = "WhatHairstyleIsGoodforTallMen2" align = "alignnone" width = "1526"]

[/ caption]

Buzz Cuts er tidløse

En buzz cut holder håret ekstremt kort og lige over hovedet. En mand vil ikke risikere at blive endnu højere og vil fremhæve hans ansigtsegenskaber med et kig udseende. En buzz cut har også lav vedligeholdelsesbehov og en mand kan vaske håret hurtigt og komme tilbage til et travlt liv.

[caption id = "WhatHairstyleIsGoodforTallMen3" align = "alignnone" width = "400"]

[/ billedtekst]

Bundlinje

Tall, tynde mænd vil fremstå endnu tyndere med både korte frisurer og længere, lige hår. En lang tynd mand bør bære en mellemlang lang frisure med noget volumen til den, mens større mænd kan have en kortere stil og stadig se godt ud.

[caption id = "WhatHairstyleIsGoodforTallMen4" align = "alignnone" width = "400" ]

[/ caption]

Referencer

AskMen: Frisurer til mænd 2010Mandens frisurer: Tips til hvordan du får dit hårfare lige lige og SexyHairstyle Design: Mænds frisurer Menneskeflair: Frisure til smalt ansigt og tyndt krop

Pin