Sådan Bruges Frosset Ristet Kokosnød

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Kokosnød har en forfriskende smag, der er ekstremt alsidig; Det kan sødet og tilsættes til desserter lige så let som det kan parres med salte ingredienser. Køb en frisk kokosnød til rist kræver tid, kræfter og redskaber, men du kan bruge frosset, ristet kokosnød, som giver lige så gode resultater.

Brug frosne ristede kokosnød som erstatning for frisk kokos.

Blanding

Trin 1

Tilsæt frosne kokosnødder til en blender og bland med krydderier såsom ingefær, kanel og muskatnød for at gøre chutney til at serveres med en indisk inspireret middag.

Trin 2

Udskift chutney krydderier til andre krydderier og krydderurter som fennikel eller basilikum til saucer.

Trin 3

Tjene kokoschutneyen som kølende akkompagnement til curry.

Bagning

Trin 1

Lav en kage og frost over toppen af ​​en kage.

Trin 2

Drys frosset, ristet kokos over frosten. Du kan også lave en lagkage ved at sprede et lag kageblanding i en kageform, efterfulgt af et lag af frosting, derefter et lag af den ristede kokosnød. Gentag med et andet lag ved hjælp af den shredded kokosnød spredt over frosten.

Trin 3

Bland den ristede kokos i kagerørret til en tropisk kage.

Fried Foods

Trin 1

Fry a række friske urter som basilikum, hvidløg og løg i varm olie i en stor pande eller wok i tre eller fire minutter. Tilsæt den ristede kokosnød, når duften af ​​urterne fylder luften. Stir dine yndlingsgrøntsager ind i kokos og krydderurter.

Trin 2

Rør sammen shredded kokosnød med karrypasta og krydderier til at lave en sovs, der kan bruges som marinade eller base for karriretter.

Trin 3

Tilføj frosset ristet kokos i slutningen af ​​stegning for at give smag til fisk, kød og grøntsager.

Pin