Sådan Laver Du Petit Fours

Pin

Forfatter: | Sidst Opdateret:

Petit fours - små iskager - tilsæt et specielt strejf til tefester og brusere og vil narre gæster til at tro, at du splashed på godbidder fra et fancy bageri. Kagerne er dækket af hældt fondantis, der holder dem tørre ud, indtil de spises. Krummer er fjenden til at opnå glat isning dækning, så brug en tæt kage som pund kage, der ikke producerer så mange fine krummer som en lettere kage. Lav en loafformet pundkage fra din yndlingsopskrift eller brug en færdigpakket pundkage for at spare tid.

kredit: Eivaisla / iStock / Getty Images En bakke med petit fours ser særligt attraktiv ud, når du bruger flere dekorationsteknikker. > Trin 1

Placer kagen i fryseren i mindst 1 time eller indtil det er frosset. Frosne kager er meget nemmere at skære uden at forårsage overskydende krummer.

Trin 2

Trim den brune top og siderne af kagen med en lang serrated kniv - den brune ville vise gennem den tynde isning. Toppen af ​​kagen skal være helt flad for at opnå de bedste resultater. Sæt blokke langs siderne af kagen for at bruge som en guide til din kniv. Alternativt har et kagerivelleringsværktøj en horisontal skæretråd med justerbar højde, der gør det nemt at skære et niveau øverst.

Trin 3

Skær kagen i lige firkanter, rektangler eller cirkler omkring 1 1/2 inch i diameter . Brug en lige kant til at gøre kantene af kvadrater og rektangler helt lige. En cirkelkagekutter gør det nemt at opnå ensartede cirkler; Du kan også bruge kvadratiske eller rektangulære cookie cutters.

Trin 4

Skær hvert stykke kage vandret i to eller tre lag, hvis du vil tilføje påfyldning. Tilsæt et lille dråbe af frugtsamfrit eller smørkremfryst i midten af ​​hvert bund- og midterstykke. Sæt lagene sammen igen, og lad det øverste lag blotte. Tryk på siderne af de lagede kagestykker på arbejdsfladen for at komprimere eventuelle krummer tilbage på kagen. Placer kagerne tilbage i fryseren i 30 minutter til 1 time for at fryse.

Trin 5

Bland pulverformigt sukker, majssirup, vand og vanilleekstrakt i en blandeskål for at hælde fondantis. Til en standard 1 pund - 4 kopper - pose med pulveriseret sukker, tilsættes 1/4 kop majssirup, 1/4 kop vand og 1 tsk vaniljeekstrakt. Rør i smeltet hvid chokolade med 1 kop hvid chokolade til hver 4 kopper pulveriseret sukker i prikken. Tint prikken med madfarvning; Pastellfarver er typiske for petit fours.

Trin 6

Balancér hver af de frosne kager på en stor gaffel, to gafler eller et chokolade dipper værktøj og dypp dem ind i glasuret. Skænk isen over kagerne for at sikre jævn dækning. Tryk på gaffelen på skålens side for at slå overskydende glasur af. Glasyren skal være varm fra den smeltede hvide chokolade. Hvis det bliver stiv, mikrobølge det i 15 sekunders trin eller rør over en dobbeltkedel for at returnere den til hældningskonsistens.

Trin 7

Sæt de iste kager på et kablet rack med en bakke under for at fange glasdråber. Pop luftbobler med et tandstikker, så finishen er glat. Lad kagerne hvile ved stuetemperatur i ca. 1 time eller indtil iset sætter.

Trin 8

Træk en forskudt spatel langs ledningerne for at frigøre petit fours fra stativet. Sæt dem på en flad arbejdsflade til dekoration.

Trin 9

Rul en tynd strimmel rød eller lyserød fondant op i en spiral for at lave små rosebuds på toppen. Top petit fours med små sukker pasta blomster. Klem en lille hvirvel af smørkremfrystring i midten af ​​hvert stykke. Tilsæt ufortyndet hældt fondant til en rørpose og brug den til at lave zig-zags, hvirvel eller filigree designs på petit fours. Sted færdig petit fours i miniature papir cupcake liners.

Pin